Waarom Mobile Benelux?

Waarom wij de beste keuze zijn

Home » Waarom een mobiele website bij Mobile Benelux?

Wat is een mobiele website

Zoals u weet is een website vandaag de dag belangrijker dan ooit. Het is een visitekaartje dat u achterlaat bij potentiële klanten, een eerste indruk die je helaas genoeg maar eenmaal kan maken. Om die reden zal u misschien destijds ook veel tijd en geld gestoken hebben om dat "visitekaartje" zo professioneel mogelijk te ontwerpen.

Tijden veranderen helaas. Het concept van Mobile Benelux is gebouwd op het volgende feit: vanaf 2014 zullen meer mensen uw website bezoeken op een mobiel apparaat dan op een desktopcomputer. Ons concept zal ervoor zorgen dat uw bezoekers gecontroleerd worden vanwaar zij surfen. Indien zij surfen op een desktopcomputer zullen zij uw huidige website zien, wanneer zij surfen op bv. een smartphone zullen zij automatisch naar uw nieuwe mobiele website worden verwezen. Onze mobiele website kunnen ook gebruikt worden als desktop websites.

Wat zijn de voordelen hiervan

  • Alles is op maat gemaakt voor mobiele apparaten
  • Uw bezoekers hoeven niet meer in en uit te zoomen
  • De website laadt razendsnel omdat er geen overbodige informatie wordt geladen
  • De website kan gebruiken van ingebouwe smartphone functies zoals GPS
  • Contact: telefonisch, sms bericht, e-mail, contactformulieren
  • Geen HTML kennis nodig
  • Geen bandbreedteproblemen door onze servers

Op ons platform kan u gratis registreren en gebruik maken van de mobiele website zolang u wil. Wanneer u live wilt gaan, kan u voor een lage prijs overschakelen naar een Platinum plan.

5 redenen om met ons in zee te gaan

1
2
3
4
5
1

Mobiele websites resulteren in een efficiënter koopgedrag.

Mobiele websites zorgen voor een positieve ervaring vanaf het moment dat uw mobiele bezoekers uw website bezoeken. Wist je dat gemiddeld 75% van de bezoekers een website verlaat wanneer ze langer dan vijf seconden moeten wachten vooraleer de pagina laadt. Bezoekers herinneren zich dit ook en zullen je website geen tweede maal mobiel bezoeken.

Webdesign voor mobiele websites omvat het creëren van een kleiner, geoptimaliseerd scherm (zonder zoomen). Als gevolg daarvan zullen onze mobiele websites ongeveer 10 keer sneller laden dan een traditionele website. Dit zal de zeer hoge bounce rate aanzienlijk verminderen en resulteren in meer klanten.

Klanten appreciëren ook dat je de tijd en energie hebt genomen om het voor hen gemakkelijk te maken.

2

Mobiel surfen stijgt exponentieel.

De smartphone: bijna iedereen heeft er eentje. Het is onze beste vriend omdat we altijd bereikbaar zijn, we hebben atijd toegang tot internet en kunnen bellen naar hartelust. We gebruiken hem op de tram/bus/trein, tijdens het wachten bij de dokter, op het toilet, tijdens een stadbezoek, ...

Daarnaast weet je smartphone ook steeds waar je bent door middel van de ingebouwde gps. Zo is het kinderspel om een routebeschrijving van je huidige locatie naar jouw zaak uit te stippelen. Andere features van mobiel webdesign zijn click-to-call, click-to-text en mobiel-vriendelijke contactformulieren. Recente studies hebben aangetoond dat 61% van de bezoekers van mobiele websites het bedrijf in kwestie contacteert. Door dit resultaat schakelen meer en meer bedrijven over naar mobiel-geoptimaliseerde websites.

3

Mobiele websites zijn onze expertise

Allemaal goed en wel, maar waarom zou uw bedrijf voor ons kiezen? U kan het toch ook gewoon aan uw webdesigner vragen?

De reden is vrij simpel: wij zijn experts op het gebied van mobiel webdesign en kunnen daardoor mobiele websites aanbieden tegen transparante en betaalbare prijzen. Mobiel webdesign is voor velen nieuw. Profiteer nu van onze voorsprong, want onze voorsprong is ook de uwe. Neem contact met ons op en ervaar waarom wij de ideale keuze voor uw mobiele website zijn.

4

KMO's die niet mobiel zjin, verliezen klanten.

Morgan Stanley voorspelde dat bezoekers vanaf midden 2013 meer websites mobiel zullen bezoeken dan via de desktop. Daarom is het van het grootste belang dat bedrijven een mobiele aanwezigheid hebben op het net. Dit geldt zeker voor KMO's omdat de zoekopdrachten vooral locaal zijn.

Beeld je in wat je klanten zullen doen indien zij je zaak niet op hun mobiel apparaat kunnen vinden? Ze gaan gewoon verder met zoeken en komen bij de index.phprentie terecht. Als zaakvoerder wilt u dit absoluut niet. Daarom helpen we je alvast met een professioneel design en een gemakkelijke implementatie.

Wil je weten hoe we te werk gaan of heb je nog vragen over de implementatie van een mobiele website? Aarzel dan niet en contacteer ons.

5

Google heeft een aparte indexering voor mobiele websites.

Google heeft verschillende algoritmes om na te gaan hoe, waar en wanneer een zoekopdracht uitgevoerd wordt. Vooral de hoe is hier van belang. Indien uw website niet geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik zal u veel lager eindigen in zoektermen (misschien maar op de vierde, vijfde pagina). Indien klanten dan een lokale zoekopdracht uitvoeren (bv. restaurant Genk), zullen zij enkel naar de bovenste hits kijken.

Het verhogen van je plaats in een zoekopdracht wordt bevorderd door middel van Search Engine Optimization (SEO). Onze pakketten zijn geoptimaliseerd voor Google, maar ook voor andere zoekmachines zoals Yahoo.

Download Gratis Ebook

Pagina's: 37
Auteur: Stijn Vanden Bossche
Samenvatting: dit boek leert u hoe u een mobiele website opzet die u ook efectief winst zal opleveren.
Meer informatie